"20 jaar te lang gewacht met overstappen."

Paul van der Kroft, Implantologie Van der Kroft

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Praktijksoftware

Lannet Dental heeft jarenlange ervaring met praktijkmanagementsoftware voor de tandheelkundige branche. Wij hebben ruime kennis van alle stappen die hierbij komen kijken: van het installeren van deze software tot het onderhoud en beheer ervan. Wanneer uw praktijkmanagementsysteem probleemloos werkt, kunt u zich immers volledig richten op uw werkzaamheden aan de stoel.

Lannet Dental heeft ruime ervaring met veel verschillende pakketten praktijkmanagementsoftware. Dankzij onze grote klantenkring in de dentale sector en onze goede contacten met leveranciers en dentale depots zijn wij altijd volledig up-to-date. Zo hebben wij veel ervaring met de installatie van het DIOS systeem van Arseus Dental, dat sterk in opkomst is binnen de tandheelkundige branche. Dit digitale procesregistratiesysteem maakt uw administratie een stuk eenvoudiger, onder meer door een melding te geven wanneer u bijna door de voorraad van een bepaald product heen bent, het registreren van de processen van uw sterilisatieapparatuur en het geven van automatische herinneringen voor het uitvoeren van periodieke handelingen aan apparatuur zoals het verwisselen van filters e.d.

Een bijzondere dienst van Lannet Dental is Real Time Monitoring; een online dienst waarmee de belangrijkste functies van uw server in real-time in de gaten worden gehouden en die gratis wordt aangeboden aan klanten. Op deze manier kan Lannet anticiperen op eventuele problemen en werkt uw praktijkmanagementsysteem optimaal.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners