"Alles loopt goed en ik durf volledig op Lannet te vertrouwen"

Ruben Hoefnagels, Tandarts Today

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Netwerk

Een gedegen infrastructuur vormt de basis van een goed functionerend netwerk. Lannet Dental levert netwerken op maat; volledig afgestemd op uw praktijk, werkzaamheden, eisen en wensen. Ook beheren wij uw netwerk en registreren en documenteren wij alles, zodat u niet tegen problemen als een verlopen licentie aanloopt. Dankzij de oplossingen van Lannet wordt u ontzorgd en verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening.

Of het nu gaat om een nieuw netwerk of om het vervangen of herinrichten van uw bestaande netwerk; Lannet Dental biedt u de juiste oplossing. Wij kijken naar uw praktijk, voorwaarden en doelstellingen en besluiten aan de hand daarvan hoe we uw netwerk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Aandachtspunten die we daarbij in gedachten houden, zijn veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit.

Wij zorgen ervoor dat uw server, Internet, telefonie, printers, clouddiensten en data storage worden samengebracht in één stabiele netwerkomgeving. Ook het beheer van dit netwerk nemen wij op ons. Zo zorgt Lannet Dental ervoor dat het complete spraak- en dataverkeer binnen uw praktijk vlekkeloos verloopt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners