"Lannet IT heeft de juiste, specialistische kennis in huis"

Vincent Colenbrander, Centrum voor Mondzorg Uden

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Digitale röntgen

Een moderne tandartspraktijk kan niet zonder digitale röntgenapparatuur. Lannet Dental draagt zorg voor de implementatie en het beheer van röntgensoftware. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies waarop we hierbij moeten letten. Daarbij staan snelheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid steeds centraal.

Lannet Dental heeft veel ervaring met het installeren en configureren van digitale röntgenhardware van verschillende merken en het koppelen van deze hardware aan het netwerk. Daarbij wordt er steeds gezorgd dat er voldoende back-ups worden gemaakt. De apparatuur wordt altijd geleverd en opgesteld door een externe partij. Lannet onderhoudt contacten met een groot aantal dentale depots, zodat u altijd kunt werken met de apparatuur die het beste aansluit op uw persoonlijke wensen.

Wij hebben veel kennis van en ervaring met digitale imaging software. Zo is het mogelijk om meerdere tandheelkundige apparaten – zoals röntgenapparatuur – van verschillende merken aan één softwareprogramma te koppelen. Ook zorgt Lannet Dental ervoor dat u – op een veilige manier – op iedere locatie over uw beeldmateriaal kunt beschikken en dit gemakkelijk kunt uitwisselen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners