"Lannet IT zet een snel en stabiel systeem neer"

Rob van Gorp, Tandartsenpraktijk R.C.M. van Gorp

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Tandartsenpraktijk R.C.M. van Gorp

“Wij willen met zorg bezig zijn, niet met computers”, vat tandarts Rob van Gorp de automatiseringswens van zijn praktijk samen. “De kracht van Lannet IT is dat ze een snel en stabiel systeem neerzetten. Zodat wij onze volle aandacht op de patiënt kunnen richten.”

“Automatische back-ups, patiëntendossiers die snel toegankelijk zijn, goede antivirussoftware, een betrouwbaar netwerk, eigen e-mailinboxen voor alle medewerkers, ruime opslag voor digitale röntgen en microscoopbeeldvorming, op meerdere locaties inloggen”, somt Van Gorp een aantal voordelen op. “Het kost wat als je je praktijknetwerk door een professionele automatiseerder aan laat leggen, maar dan heb je ook een stabiel geheel, waarin alle informatiestromen goed lopen en alles snel en veilig toegankelijk is.”

Goede zorg
Tandartsenpraktijk R. van Gorp koos acht jaar geleden voor Lannet IT om de zorg centraal te stellen. “Wij vinden het belangrijk dat als de patiënt bij ons in de behandelkamer zit, wij alleen met zorg bezig zijn. Niet met een computer die hapert of informatie niet volledig vrijgeeft. De behandelingen mogen dus geen ruis ondervinden van het netwerk. Sterker nog, automatisering moet het werk juist ondersteunen. Als een patiënt ons belt, verschijnt bijvoorbeeld meteen zijn dossier op het computerscherm. Ongeacht of hij nu met zijn mobiele telefoon of met de vaste lijn belt. Automatisch staan al zijn gegevens in beeld. Omdat Lannet IT de telefoonlijn heeft gekoppeld aan het computersysteem. Dat zijn prettige toevoegingen.”

Niet doe-het-zelven
Voor een tandartspraktijk is het beveiligen en opslaan van patiëntinformatie volgens hem elementair. “Als je als tandartspraktijk een virus binnenkrijgt, ben je ver van huis. Ook als je foto’’s of andere gegevens kwijt raakt, is dat een ramp. Daarom moet je als praktijk eigenlijk niet gaan doe-het-zelven met automatisering. Lannet IT heeft ons geadviseerd welk back-upsysteem het beste bij onze praktijk past. ’s-Avonds wordt alle data van die dag automatisch gesaved. Als er iets niet goed gaat, komt er bij ons én bij Lannet een foutmelding binnen. Dan hangen ze de volgende ochtend meteen aan de telefoon.”

Eigen inlog
De vier tandartsen, mondhygiëniste, twee preventieassistentes en drie tandartsassistentes die bij Tandartsenpraktijk R. van Gorp werken, hebben allemaal een eigen inlog. “Als de patiënt een vraag heeft, kan hij die rechtstreeks in de mailbox van de betreffende tandarts deponeren. Die geeft meestal ook vrij snel antwoord. Bijkomend voordeel is dat ik al dat verkeer ook kan volgen.” Van Gorp kan ook thuis inloggen. “Ik doe in het weekend vaak thuis de administratie. Als ik dan een probleem constateer, wordt het ook direct opgelost. Lannet IT heeft een goede bereikbaarheidsservice. Ik heb een vast aanspreekpunt voor storingen. Die komt ook regelmatig bij ons op locatie, zo’’n zes tot acht keer per jaar. Dat werkt heel prettig.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners