"Alles loopt goed en ik durf volledig op Lannet te vertrouwen"

Ruben Hoefnagels, Tandarts Today

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Tandarts Today

Tandarts Today is een keten van tandartspraktijken met ieder een individuele benadering. Binnen Tandarts Today staat de regionale identiteit van de praktijk centraal en behouden praktijken zo veel mogelijk hun bestaande waarden. Tandarts Today fungeert enkel als serviceorganisatie die de praktijken in beheer heeft en waarborgt zo de continuïteit.

Ruben Hoefnagels startte 1 januari 2015 met zijn eigen onderneming, Tandarts Today. Al snel kocht hij meerdere praktijken op en de teller staat momenteel op 10 praktijken en 1 laboratorium.

Kennismaking
In december 2018 kwam Ruben voor het eerst in aanraking met Lannet, dit via een werknemer die ons had aanbevolen als geschikte partij. “Vanaf het eerste moment dat ik met Lannet sprak, voelde het goed” geeft Ruben aan.

Transparant
Voorheen werkte Ruben met zzp’ers, waarvan de bereikbaarheid niet optimaal was, zeker tijdens vakantieperiodes. “De transparantie van Lannet vind ik een groot pluspunt en wanneer ik de facturen bekijk, staat alles er heel duidelijk op. Wie heeft met wie contact gehad, waarover en de hoeveelheid tijd die er aan besteed is. Op die manier komt er nooit verwarring”.

Ruben vindt het fijn dat Lannet nét dat stapje extra voor hem zet. “Lannet denkt bijvoorbeeld ook (financieel) met mij mee. Wanneer iets nog niet vervangen hoeft te worden, doen ze dat ook niet. Dit scheelt uiteindelijk tijd én geld. Tegelijkertijd geven ze tijdig advies als het wél nodig is om te investeren, want ik vind het belangrijk dat alles op de praktijken soepel en conform richtlijnen verloopt.”

Overstap
Voor velen een angst; wat gebeurd er als ik overstap? Ruben legt uit dat hij bewust praktijk voor praktijk overzet, in plaats van alles tegelijk. En de overstap? Die vindt hij enorm soepel gegaan, iets wat hij nooit had verwacht.

Kennis van de branche
Mondzorg is een hele specialistische branche waarin je continu te maken hebt met zaken zoals wetgeving, AVG, patiëntgegevens en verzekeraars. “Als klant verwacht je de kennis, maar uit ervaring blijkt dat niet iedereen je die kan geven en dat je daar toch zelf bovenop moet blijven zitten, maar Lannet maakt deze verwachting 100% waar en ontzorgt daarmee” aldus Ruben.

Contact
“Het contact dat ik heb met Lannet gaat voornamelijk over nieuwe praktijken die aangesloten gaan worden en investeringen in de kwaliteit en veiligheid van de ICT. Overig contact is er vanuit de praktijken over zaken zoals een printer die niet werkt of Outlook die niet juist opstart, dit gebeurd gelukkig amper. Het contact met Lannet verloopt altijd heel prettig en ze gaan direct voor je aan de slag.”

Tandarts Today blijft zich uitbreiden en Lannet is er trots op dat zij de nieuwe praktijken mogen voorzien van het juiste netwerk. Als laatste zegt Ruben “Alles loopt gewoon heel goed en ik durf volledig op Lannet te vertrouwen bij de verdere uitbouw van Tandarts Today”.

Ook met een partij in zee gaan die je volledig kunt vertrouwen? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners