"Het gevoel bij Lannet was gelijk goed"

Marion van der Vleuten, Mondzorg Geldrop

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Mondzorg Geldrop

Mondzorg Geldrop bestaat sinds 2010 en is een moderne tandartspraktijk in Geldrop. Mondzorg Geldrop biedt reguliere tandheelkunde, protheses, preventie, orthodontie, implantologie, parodontologie, endodontologie, kindertandverzorging en bleken.

Marion van der Vleuten, praktijkmanager van Mondzorg Geldrop, begon in 1988 als secretaresse met 3 collega’s, inmiddels is de praktijk hard gegroeid en zijn er 35 medewerkers. Vanwege deze groei is er op 1 januari 2018 een 2e praktijk geopend in Geldrop. Dit is nu de hoofdvestiging.

Overstap
Ruim 5 jaar geleden werkte Mondzorg Geldrop nog met een ‘ouderwetse’ telefooncentrale. Door de goed lopende praktijk werd het steeds drukker en wilden ze graag hun handen vrij hebben. De dochter van een collega stelde Lannet voor en zo kwam Marion met ons in contact. Toen is vrijwel direct de overstap gemaakt naar een volledige nieuwe telecom oplossing.

Nieuwe praktijk
1 januari 2018 zou de nieuwe praktijk open gaan, maar er was nog niets geregeld voor de automatisering. “In het huidige pand hadden we een systeembeheerder die zeker geschikt was om ons te ondersteunen, maar we moesten het nu echt groter en vooral professioneler gaan aanpakken in het nieuwe pand” geeft Marion aan. Vanwege de goede ervaringen met Lannet in het andere pand met de telecom, volgde er al snel een gesprek voor het nieuwe pand en de automatisering daarvan.

“Naast Lannet nodigden we nog een andere partij uit voor een gesprek, maar het gevoel bij Lannet was gewoon heel goed, waardoor de keuze voor ons niet moeilijk was. Ook ondersteuning van Exquise was voor ons een pré en dat biedt Lannet ook”.

“De communicatie met Lannet gaat ook altijd erg goed. Voor de opening van de nieuwe praktijk was de planning al uitgebreid besproken en de uiteindelijke installatie is perfect verlopen.”

Proactief
Marion is erg tevreden over de werkzaamheden van Lannet. Met in het bijzonder de proactieve houding. “Ik kan mezelf nog goed herinneren dat er plots iemand van Lannet op de stoep stond met een nieuwe harde schijf, omdat de huidige kapot was. Iets waar wij niets van hebben gemerkt, maar wat door Lannet in een vroeg stadium op afstand is gesignaleerd.” Ook vindt Marion het prettig dat er masterclasses gegeven worden die extra mogelijkheden bieden om praktijken te ondersteunen.

Voordelen
Er zijn een aantal zaken die Marion belangrijk vindt bij een automatiseerder en dat zijn bereikbaarheid, stabiel internet en met de tijd mee gaan. Buiten deze voordelen vindt ze het ook fijn dat Lannet laagdrempelig en correct is en dat de afspraken worden nagekomen. “En niet te vergeten hun Brabantse nuchterheid.”

Ook met een partij in zee gaan met Brabantse nuchterheid? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners