"De samenwerking met Lannet IT is niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk!"

Susanne Poots, BizKiTZ

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

BizKiTZ

In 2016 richtten Martine van Gemert – Schriks en Susanne Poots – van Weers een nieuwe (verwijs)praktijk voor kinderen op: BizKiTZ. Deze praktijk verleent tandheelkundige hulp aan kinderen, die door een beperking of specifieke problematiek niet terecht kunnen of problemen ervaren bij hun huistandarts.

Tijdens de opstartfase van deze praktijk zochten zij naar een speler op de markt op het gebied van IT. Na het vergelijken van een aantal bedrijven, kwam Lannet IT als winnaar uit de bus.

Snelle reactietijd
Wat precies de doorslag gaf voor deze samenwerking? De veilige structuur die Lannet IT biedt. Poots – van Weers: “Wij werken vanuit een beveiligde omgeving, met gevoelige informatie over patiënten en veiligheid is daarbij heel erg belangrijk. Lannet IT gaf ons echt het gevoel dat ze wisten waar ze het over hadden.” Daarnaast noemt Poots – van Weers de samenwerking prettig en laagdrempelig: “Lannet IT heeft verstand van IT-diensten, wij niet. Daarom kunnen we met onze vragen altijd bij ze terecht. Ze hebben een snelle reactietijd en staan op afstand altijd klaar voor ons.

Een mooi gebaar
Dat de samenwerking met Lannet IT niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk is, werd tijdens het openingsweekend van BizKiTZ nog even onderstreept. Hans van Berkel, van Lannet IT leverde ook een kleine bijdrage aan deze opening: er werden gebakjes namens Lannet IT geleverd. Poots – van Weers: “Een mooi gebaar!”

Cloud Telefonie
BiZKiTZ maakt gebruik van Cloud Telefonie, deze telefonie voor de praktijk wordt ook verzorgd door Lannet IT. Ook hier zijn ze erg over te spreken: “Deze manier van telefonie werkt erg gemakkelijk en is op afstand te bedienen via een digitale werkomgeving. Zo kan ik thuis al een bericht verwisselen of de openingstijden van de telefoonlijn aanpassen. Zelfs als ik ooit zou vergeten om een bericht te activeren wat vermeld dat wij op vakantie zijn, kan ik dit nog snel even doen!”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners