"20 jaar te lang gewacht met overstappen."

Paul van der Kroft, Implantologie Van der Kroft

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

FlexLogin – Beveiliging en registratie voor gedeelde werkplekken.

Veel bedrijven en zorginstellingen werken met gedeelde gebruikersnamen en wachtwoorden. Computers bij een receptie worden ingelogd met “Receptie” en bij zorginstellingen staan behandelkamers meestal ingelogd met generieke accounts zoals “Behandelkamer-1”. Binnen de huidige wet- en regelgeving is het verplicht om met persoonlijke accounts te werken, maar dit is meestal geen werkbare situatie omdat men dan bij elke wisseling moet uitloggen en inloggen op de computer.

FlexLogin is een Cloudapplicatie die u helpt bij het beveiligen van gedeelde en persoonlijke werkplekken in netwerken van 1 tot 100+ systemen. Op basis van NFC smartcards kunnen gebruikers razendsnel in- en uitgelogd worden, waarna u direct kunt werken met de openstaande applicaties. Zodra de pas wordt weggehaald, wordt de computer direct geblokkeerd.

Flexibele beveiliging


FlexLogin biedt de ideale combinatie tussen beveiliging en bruikbaarheid. U kunt blijven werken met de bestaande gebruikers, wachtwoorden en instellingen. FlexLogin voegt hier een extra beveiligingslaag aan toe, met hygiënische smartcards die persoonsgebonden zijn. Deze kaarten kunnen gebruikt worden om computers te ontgrendelen.

Registratie
In een centrale database wordt geregistreerd welke medewerkers hun smartcard hebben gebruikt op de werkplekken en wanneer zij de kaart hebben verwijderd. Zo is precies te achterhalen welke medewerker op een bepaald tijdstip gebruik heeft gemaakt van een computer in het netwerk.

Beheer
De installatie en het beheer van FlexLogin is eenvoudig. U beheert zelf uw medewerkers en de bijbehorende smartcards en pincodes. De applicatie werkt op basis van de Cloud, en is te gebruiken vanaf 1 werkplek.

Demo Dental Expo
Op de Dental Expo 2018 zullen wij FlexLogin demonstreren. De Dental Expo is op 8, 9 & 10 maart 2018 in de RAI in Amsterdam. U kunt ons vinden op beursstand A119.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners