"Lannet IT heeft de juiste, specialistische kennis in huis"

Vincent Colenbrander, Centrum voor Mondzorg Uden

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Digitale Procesregistratie

Met de Arseus-DIOS procesregistratie software kunt o.a. hygiëne processen registreren, voorraadbeheer bijhouden maar ook al uw apparatuur in kaart brengen inclusief alle interne en externe onderhoudsmomenten.

Arseus-Dios MP de oplossing voor uw digitale procesregistratie en documentatie. De Arseus-DIOS software registreert en documenteert digitaal uw reinigings-, desinfectie- en sterilisatieprocessen waardoor u geen losse geprinte documenten per toestel hoeft op te slaan.

Uw thermodesinfector, sealer, DAC, autoclaaf e.d. worden direct aangesloten op de software waarbij de belangrijke parameters direct in de software worden opgeslagen. Hierbij wordt voldaan aan de eisen voor medische producten en aan de eisen van de Werkgroep Infectie Preventie. Deze controleerbare documentatie is tevens een onderdeel van de kwaliteitsbewaking in de tandartspraktijk.

Voorraadbeheer

De Arseus-DIOS software biedt de mogelijkheid om uw voorraad van verbruiksmaterialen volledig en optimaal te managen.

Traceerbaarheid

Indien gewenst kunt u exact zien bij welke patiënt, welk materiaal of implantaten uit welke batch er gebruikt zijn of welke instrumenten uit welke charge er gebruikt zijn voor de behandeling. Door deze informatie kunt bij eventuele recalls direct zien op welke patiënten deze van toepassing zijn.

Equipment Log
Alle apparatuur in de praktijk in één software pakket geregistreerd. Binnen de software is het mogelijk om alle kenmerken van uw apparatuur op te slaan. Met de equipment log kunt u eenvoudig alle schoonmaak- en onderhoudsmomenten van uw apparatuur invoeren. Het programma zorgt ervoor dat u en/of uw medewerkers een signalering krijgen voor het periodieke onderhoud van uw apparatuur. Dit betreft zowel signaleringen voor uw eigen gebruikersonderhoud (incl. eventuele werkinstructies en handleidingen) als extern onderhoud of keuringen van de apparatuur. Ook voor de IGZ is het belangrijk dat u alle handleidingen en opgeleide medewerkers direct moet kunnen voorleggen. Met equipment log zijn deze direct voor u op te roepen.

Wilt u meer informatie over de Arseus-DIOS software neem dan contact op met:

Arseus Dental Nederland B.V.
Cartogragenweg 18
5141 MT Waalwijk
Tel. 0416-675000
info@arseus-dental.nl
www.arseus-dental.nl

http://www.arseus-dental.nl/Digitaleprocesregistratie.htm

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners