"Alles loopt goed en ik durf volledig op Lannet te vertrouwen"

Ruben Hoefnagels, Tandarts Today

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Dental Expo 2018

Lannet IT Dental staat van 8 t/m 10 maart op de Dental Expo 2018, de grootste nationale vakbeurs voor de dentale branche in de RAI Amsterdam. Dental Expo is een onmisbaar evenement voor iedereen die beroepsmatig op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de dentale branche.

Primeur
Op de Dental Expo 2018 toont Lannet IT Dental onder andere een primeur: een hele gemakkelijke manier om te kunnen registreren welke handelingen welke gebruiker op een computer verricht. De praktijk moet immers aan kunnen tonen wie er bij patiëntgegevens kan en wie deze heeft bewerkt. Door gebruik te maken van een slim pasjessysteem kan eenvoudig geregistreerd worden wie op de computer heeft gewerkt. Wij demonstreren u graag de werking van dit uiterst gebruiksvriendelijke systeem.

Lannet IT Dental is te vinden op stand A119 van Arseus Dental Nederland, leverancier in tandheelkundige verbruiksmaterialen, equipment, praktijkinrichting, financiering, opleidingen, service en advies. Wij presenteren op de Dental Expo onze heldere en professionele totaaloplossingen op het gebied van praktijkautomatisering en een pakket aan maatregelen voor het beveiligen van patiëntgegevens.
Gratis toegangskaarten voor de Dental Expo 2018 kunt u bij ons aanvragen via deze link.

Klik hier voor meer informatie over de Dental Expo.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners