"De samenwerking met Lannet IT is niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk!"

Susanne Poots, BizKiTZ

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Tandartspraktijk automatisering

Uw praktijkmanagementsysteem vormt het hart van uw tandartspraktijk. Een IT-partner met gedegen kennis van de tandheelkundige branche is daarom onmisbaar. Dankzij jarenlange ervaring in deze sector en goede contacten met leveranciers van tandartstoepassingen, levert Lannet IT Dental heldere, functionele en efficiënte totaaloplossingen voor uw praktijk.

Doordat wij inmiddels de automatisering van meer dan tachtig tandartspraktijken hebben verzorgd, hebben we veel kennis van tandartsspecifieke zaken. Lannet Dental kan uw automatiseringsproces daarmee volledig coördineren. Wij zijn gespecialiseerd in apparatuur en software voor tandartspraktijken en hebben ruime ervaring met alles wat er bij de automatisering van uw praktijk komt kijken: van praktijkmanagementsoftware tot digitale röntgenapparatuur. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met dentale depots en leveranciers van soft- en hardware. Door middel van de juiste producten, een goede installatie en regelmatig onderhoud zorgt Lannet ervoor dat tandartsen en assistenten zonder onderbrekingen kunnen werken. Op die manier kunt u zich concentreren op het werk aan de stoel.

Lannet Dental hecht zeer veel waarde aan de bescherming van uw patiëntgegevens, waarvoor wij hoge standaarden hanteren. Ook leveren wij u unieke producten, zoals een script waarmee ieder uur een back-up wordt gemaakt van Exquise. Zo kunt u nooit meer dan een uur werk verliezen. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van hardware volgens de richtlijnen van de Stichting Werkgroep Infectiepreventie (WIP), zoals hygiënische toetsenborden en muizen. Heeft u al een praktijknetwerk en wilt u nieuwe applicaties gaan gebruiken? Wij integreren deze probleemloos in uw netwerk. Uiteraard hechten wij bij al onze werkzaamheden veel waarde aan veiligheid. Wij zorgen er dan ook voor dat uw software wordt onderhouden en dat er veilige back-ups worden gemaakt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Informatie Masterclasses

Partners